25. setkání hornických měst a obcí ČR v Mostě

Vážení návštěvníci,

Otevírací doba je společná, jak pro Hornický skanzen, tak pro Královskou dědičnou štolu Prokop Během celého roku je otevřeno jen na základě osobní nebo telefonické domluvy, kdykoliv.

V letních měsících (červenec, srpen) je otevřeno:středa 13:00 - 17:00 hod.poslední prohlídka v 16,30 hod. sobota 9:00 - 12,00 hod, poslední prohlídka v 11,30 hod.

Lze jen na základě včasné,  minimálně  dvoudenní telefonické objednávky předem - rezervace Prohlídka štoly v celkové délce 700 m trvá cca  1,30 Hod.

Dospělí 100,- Děti do 15 let 50,- Jen hornický skanzen 30,- Důlní vláček 30,- ( jezdí jen dle možností pracujících členů spolku ) prohlídky specializované, prohlídky s překladem, prohlídky v neděli a ve svátek - dospělí 150,-Kč, děti 100,-Kč Důlní vláček jezdí jen za předpokladu včasné objednávky, na základě pracovního volna našich členů a hlavně pěkného počasí.

Z bezpečnostních důvodů mají do štoly přístup děti od 6 let věku !!!!!!!!!

Do štoly nemají přístup zvířata a návštěvníci pod vlivem jakýchkoli omamných prostředků.

Do štoly nemají přístup i osoby velmi špatně chodící ani osoby odkázané na invalidní vozík, z bezpečnostních důvodů.

ěkujeme za pochopení.

V hornickém skanzenu se nekouří,

Dopředu upozorňujeme, že začátek prohlídek je dán příchodem prvních návštěvníků na prohlídku !!

Minimální počet účastníků prohlídky je 5 osob.

Samozřejmě lze prohlídku uskutečnit  i při menším množství návštěvníků, při doplacení do celé skupiny 5 osob.

Pozor !!! Po zkušenostech s návštěvníky, do důlních prostor musíte být teple oblečeni, teplota jen 7 - 8 C.

Vzkaz pro některé z budoucích návštěvníků - předem se Všem našim návštěvníkům omlouváme, pokud nesplníme jejich očekávání - nejsme organizace typu Muzeum, příspěvková organizace, ale jen parta nadšenců, která ve svém volnu rekonstruuje štolu Prokop a poté zajišťuje v rámci svých osobních možností prohlídky a to je nutné si uvědomit !! O začátku prohlídky rozhoduje odborný průvodce.

DO ODVOLANI JSOU SKANZEN A STOLA PROKOP UZAVRENY !!!!!!!!!